Как RF инструментът за красота работи правилно?

- 2022-02-23-

Когато жените изглеждат спокойни, когато симптомите, цялото лице ще стане много, бръчките по лицето ще се увеличат бавно, това обикновено започва от загубата на колаген, някои хора ще подобрят пътя чрез медицинска красота Обикновено е по-болезнено , а икономическият натиск също е сравнително голям и много жени са измъчвани. С развитието на високите технологии инструментът, който може да подобри този кожен симптом, може да бъде подобрен. Това е радиотоинструмент за красота, следващата малка серия каза, че принципът на работа на RFинструмент за красота, и как да коригирам долния радиочестотен уред за красота? оперират

Как RFИнструмент за красотаправя домакинството?


Ако нямате много за подобряване на частта, искате цялото лице да стане пълно и деликатно. Препоръчително е цялото лице да използва ниска предавка, не бързайте да използвате висока степен, особено в мускулната част на ябълката, не използвайте високостепенна позиция, ниската позиция настоява, че вече може да види определен ефект.

Ако целта ви е да стегнете очертанията на бузите, подобрете външния вид на разочарованата плът. В зоните, където са боядисани бузите, се използват само висококачествени битове, а в други части се използват други части. Тоест, цялото лице първо се загрява с ниска скорост, след което се регулира високата позиция, за да се укрепят двете букални части, така че ще има моментални и по-дългосрочни ефекти на лифтинг на лицето, което е по-ефективно за повърхността на водата.

Ако целта ви е да подобрите релаксацията, конфронтирани и уморени. След като цялото лице се нагрее, то ще бъде висококачествено и четирите линии се начертават върху лицето. Те са носът - посоката на факела, ъгълът на устата - посоката на факела - посоката на факела, долната челюст, посоката на факела, не се движат равномерно движение, не Кръгови кръгове в определен сайт. Това е да се образуват няколко сравнени колагенови скелета, тирирани меки тъкани, разбира се, крайният ефект не може да се сравни с linearvice.